1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Votacions

El Premi té una clara vocació popular, per això es pot votar per diversos mitjans:

a) vot via WEB
Un cop per persona i dia (no dies naturals, sinó cada 24 hores) es podrà votar el candidat a Mataroní de l'Any a través de la web www.mataronidelany.cat. Empleneu el formulari de la part inferior d'aquesta pàgina per enviar el vostre vot. Caldrà que el valideu per correu electrònic.

b) vot PRESENCIAL
L'oficina del Tot Mataró i Maresme (Carrer d'en Xammar núm. 11) disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. El primer dissabte de gener, es pot votar a la parada del Mataroní a La Riera de Mataró (Vot presencial).

c) via XARXES SOCIALS
Més informació a www.facebook.com/totmataro i www.facebook.com/mataronidelany


Candidats

Carles Estapé
 • Carles Estapé
 • "cohesió i independència"

  L'actual president de la seu territorial d'Òmnium al Maresme és Carles Estapé, un mataroní d'aquells de tota la vida que ha estat lligat al teixit associatiu de la ciutat al llarg des de sempre. Fa cinc anys va involucrar-se amb Òmnium i en va esdevenir el president l'any 2015.

  “Òmnium és i seguirà sent una entitat cultural que intenta fer accions per defensar la cultura, la llengua catalana i fomentar la cohesió social”, relata Estapé. Reconeix que en els darrers anys, a causa de la convulsió política entorn la independència, s'han hagut de posar “la gorra d'activistes polítics per la independència”, però que la missió bàsica de la seva organització segueix sent la mateixa. Afegeix que ara toca “fer més Òmnium que mai a través de la cultura, la llengua i la cohesió” i aposta per la intercomunicació entre els actors socials.

   
Julio Naveira
 • Julio Naveira
 • "justícia al servei de la gent"

  El Consell d'Advocacia Catalana compta amb un nou president recentment escollit, i aquest és el mataroní Julio Naveira, un advocat ple d'empenta que es proposa dirigir-lo durant el pròxim any.

  A més d'estar al capdavant del Consell, ja fa sis anys que Naveira és el degà del Col·legi d'Advocats de Mataró i el seu objectiu des que va agafar el càrrec és doble. En primer lloc, es va proposar que “el Col·legi s'impliqués activament dins la societat mataronina” i, per aconseguir-ho, entrava en joc el segon objectiu: que els advocats i col·legiats de la zona participessin de l'activitat de l'organització. Des que és el degà del Col·legi, han promogut la relació amb l'Ajuntament, la Diputació i la Creu Roja, entre altres. Destaca l'impuls d'una activitat per als instituts titulada "Educar en justícia" que apropa la feina dels advocats i jutges als alumnes.

   
Jaume Gonzàlez
 • Jaume Gonzàlez
 • "l'esperit d'ajuda"

  És molt difícil resumir la trajectòria i la polivalència activa de Jaume Gonzàlez Cabot. Ell es defineix a sí mateix com "un voluntari molt actiu mogut sempre per la idea d'ajudar" i fins i tot s'atreveix a situar "aconseguir un món millor" com el seu major desig. Gonzàlez és membre de Càritas, de la parròquia de Sant Josep i dels diferents consells parroquial, arxiprestal i diocesal. És present al Consell de Solidaritat, Consell de Ciutat o de la gent gran i també és d'entitats com els amics del Bisbe Godayol o els antics alumnes dels Salesians.

  Assegura que la nominació el sorprèn perquè "de gent amb vocació d'ajudar n'hi ha i molta" i reivindica "l'esperit solidari de Mataró, que és molt present i cal visualitzar-lo" i assegura que la seva tasca sovint és la de "monitoritzar" aquesta solidaritat.

   

Voteu el vostre favorit!

Empleneu el formulari següent per a enviar el vostre vot. En acabar, haureu de premer un enllaç que se us enviarà per correu electrònic per a validar-lo. Si no el valideu en una hora, aquest quedarà automàticament anul·lat.

Nom i cognoms:
Correu electrònic:
Seleccioneu el vostre favorit de la llista:
Copieu el codi de seguretat Code
  Accepto les bases del certamen.
Envieu el vostre vot